IPF

Božič je čas za božične pesmi in filme

Ste tudi vi med tistimi, ko pride mesec december, da že veste, da boste spet gledali božične filme, čeprav jih znate že skoraj na pamet?

Pri nas komaj čakamo te večere, ko se vsi posedemo pred televizijo in gledamo božične filme. Seveda je to čas za družino in to tudi najbolj šteje. Od nekdaj sem si želela, da bi družina ob večerih večkrata sedela skupaj in božični filmi meseca decembra so ravno to. 

Božič je čas za božične pesmi in filme

Obožujem lepe filme, ko imajo srečen konec in lahko bi rekli, da imajo skoraj vsi božični filmi srečen konec. Da ne omenjam božičnih pesmi, tudi tukaj pride čas za njih. Po navadi jih poslušam, ko se vozim v službo ali iz nje. 

Zame je Božič najlepši praznik v letu. Nikoli se še ni zgodilo, da bi na Božič bila slabe volje. Vedno sem vse pripravila in bila srečna, da smo lahko bili vsi skupaj. Res pa je, da že vsi vemo, da bomo po božični večerji sedli pred televizijo in gledali božične filme. Vedno pogledamo najmanj tri filme. To je naš večer in prav uživamo. Ker imamo v hiši tudi kamin, tisti večer obvezno zakurimo, ker tako je vzdušje v hiši še bolj prijetno. 

Tudi sprehod po okrašenem mestu ne izpustimo. Vsi pa vemo, da se tam predvajajo božične pesmi. Tako gremo na sprehod večkrat v tem mesecu, ker živimo blizu in to so naši večerni sprehodi. Kdo se ne bi veselil prazničnega decembra. Vsi se ga veselimo in vsak na svoj način, eni zaradi vzdušja, drugi zaradi daril, tretji pa zato, ker bodo slišali božične pesmi in gledali božične filme. 


Posted

in

by