IPF

Barvanje obrvi – korak po korak navodila

Barvanje obrvi je lahko enostavno, če upoštevate nekaj preprostih korakov. To je odlična alternativa oblikovanju obrvi, ki je lahko precej delovno intenzivno. Pravilno barvanje obrvi vam lahko pomaga, da izgledate sveže in privlačne. Čeprav obstaja več različnih metod barvanja obrvi, od uporabe olja do uporabe barve za lase, se v tem članku osredotočamo na klasično barvanje obrvi z barvo za lase.

 

Korak 1: Izberite barvo

Ko se odločate za barvanje obrvi, je pomembno, da izberete pravilno barvo. Barva naj bo nekoliko temnejša od vašega naravnega odtenka las. Če razmišljate o uporabi svetle barve, je najbolje, da se odločite za nekoliko temnejšo.

Barvanje obrvi - korak po korak navodila

 

Korak 2: Uporabite obrvi

Če želite barvati obrvi, morate najprej odstraniti odvečne dlake. To lahko storite z uporabo obrvi ali škarj. Nato morate obrvi obdelati z nekaj milom in vodo, da odstranite odvečni sebum in umazanijo.

 

Korak 3: Uporabite barvo za lase

Ko je obrvi pripravljen, lahko nadaljujete s postopkom barvanja. Za barvanje obrvi uporabite barvo za lase. Uporabite majhno količino barve in jo enakomerno porazdelite po obrvi.

 

Korak 4: Počakajte

Ko ste barvo naneli na obrvi, morate počakati nekaj minut, da se posuši. Če želite, lahko počakate tudi dlje, da zagotovite enakomerno porazdelitev barve.

 

Korak 5: Sperite barvo

Ko je barva posušena, jo morate sperite. Uporabite toplo vodo in mehko krpo. Nato obrišite obrvi, da odstranite odvečno barvo.

 

Korak 6: Poskrbite za negovalne ukrepe

Barvanje obrvi lahko poškoduje obrvi. Da bi ohranili svoje obrvi čudovite in zdrave, je pomembno, da jim zagotovite ustrezno nego. Uporabite kremo za obrvi, da jih navlažite in zaščitite.

 

Barvanje obrvi je preprost postopek, ki vam lahko pomaga izboljšati videz obrvi in vaš videz. Če upoštevate preprosta navodila, lahko barvanje obrvi storite hitro in enostavno. Če pa se odločite za barvanje obrvi, se posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za nego las.

 


Posted

in

by