IPF

Prvič na novoletnem smučanju

Že od malega rada smučam, ker so me na to navdušili moji starši. Tako sem kot mlada vedno smučala z njimi, potem pa, ko sem spoznala mojega fanta, sem šla na smučanje z njim. Za presenečenje nama je kupil karte za novoletno smučanje. Moram reči, da je to bil re lep dogodek zame in da kaj takšnega še nisem nikoli doživela. Prav posebno sem se počutila, ko sem prvič stala na smučeh v temi, že to je bil zame posebni trenutek. Smučati v temi je res nekaj posebnega in ko sem tako razmišljala, mi res ni bilo jasno, zakaj se nikoli nismo udeležili smučanja v temi. 

Prvič na novoletnem smučanju

Z starši sem vedno smučala čez dan, nikoli nismo smučali v temi. Če bi vedela, da je tako lepo smučati v temi, bi sigurno predlagala kaj takšnega. Ker pa ta dan, ko sem smučala v temi, ni bil klasičen, ampak je to bilo novoletno smučanje, je bilo še toliko lepše. 

Vsepovsod lučke in človek se resnično počuti praznično, pozabiš na vse skrbi in enostavno uživaš v smučanju. To bom sigurno še ponovila, najraje bi kar dala opomnik na koledar, da bi vsako leto šla na novoletno nočno smučanje, dokler bom seveda smučala. 

To je res nekaj posebnega in ljudje rabimo posebnosti in da se imamo lepo. Meni je smučanje že tako lepo, prav uživam v tem športu, če pa je to še posebno smučišče je toliko lepše. Moj fant pa je bil srečen, ker je videl, kako sem uživala in se imela lepo. Hvaležna sem bila za ta dan. 


Posted

in

by