IPF

Kozmetičarka in serum za rast trepalnic

Sama komzetičnega salona nisem pogosto obiskovala, strmela sem k temu, da lahko za svoj obraz in telo skrbim sama. No pa sem prišla tudi jaz v ta leta, ko so nohti postali krhki in trepalnice redke in kratke. Takrat sem vedela, da potrebujem nego nohtov in dober serum za rast trepalnic. Prvi obisk salona je zame bil nekaj nenavadnega, kajti vse ženske v salonu so bile stalne stranke, jaz pa nisem niti vedela, kako stvari potekajo, ampak sem bila vesela zaposlene, ker me je prijazno sprejela in mi tudi vse lepo razložila.

Kozmetičarka in serum za rast trepalnic

Tako mi je povedala za umetne trepalnice, če bi želela lepe in goste trepalnice takoj, serum za rast trepalnic pa bi tako in tako začela uporabljati na svojih trepalnicah. Sprava sem bila prepričana, da potrebujem samo serum za rast trepalnic, ko pa sem videla, kako lepe trepalnice bi lahko imela, sem se odločila, da si naredim umetne trepalnice. Že dolgo nisem videla tako lepih oči, kot sem jih zagledala po delu z trepalnicami. Res mi je naredila tako lepo in moj pogled je bil tako lep. Videti sem bila mlajša in samozavestno sem stopila iz salona. 

Tako malo je potrebno, da smo nasmejani in zadovoljni saj en dan. No, jaz sem bila zadovoljna vsako jutro, ko sem se pogledala v ogledalo in pogledala moje lepe trepalnice. Seveda sem vsak dan dvakrat uporabljala serum za rast trepalnic, ker sem se zavedala, da moram poskrbeti za svoje trepalnice, da ko ne bom imela več umetnih, da ne bom presenečena, kako slabe so moje trepalnice. 

Vsak človek ima določene želje in vedno si želimo kaj novega, ker nas to osreči. Jaz sem v kozmetični salon šla po serum za rast treplnic, odšla pa sem z umetnimi trepalnicami, ko nisem niti najmanj pričakovala. Sedaj vem za salon, kjer to počnejo z veseljem in kvalitetno in tudi vem, kam moram po dober in kvaliteten serum za rast treplnic, da bodo lepe, goste in dolge. 


Posted

in

by