IPF

Krema za roke in suha koža

Pozimi je potrebno še bolj skrbeti za našo kožo, posebej na obrazu, rokah, komolcih in kolenih. Sama dobim kar hitro suhe roke, če jih ne mažem z kremami in moram reči, da je dovolj bilokatera krema za roke, samo da jo redno uporabljamo. Ko sem bila nazadnje na fitnesu, sem opazila možakarja, kako ima suha kolena in komolce. Nisem si znala razložiti, zakaj si enostavno ne maže kolen in komolcem z kremo. Kako je to mogoče, da nekdo vidi, da ima suho kožo in za to ne naredi prav nič. Seveda nisem nič rekla, samo še bolj sem bila pozorna na svojo kožo, ker sem videla, kako hitro lahko imaš preveč suho kožo.

Krema za roke in suha koža

V času zime se to vidi še bolj, še bolj imamo suho kožo in potrebna je nega. Nikar ne pozabite na to, pri meni je krema za roke vedno v torbi in lahko rečem, da si največkrat namažem roke, ko grem na kavico, tam imam čas in lahko poskrbim, da moje roke niso suhe. Vidim pa, da veliko ljudi ne poskrbi pravilno za nego kože, kar se vidi po koži na obrazu, na rokah, komolcih in kolenih. Kako lahko dovoliš, da imaš čisto suha kolena in si jih ne namažeš z kremo. To mi ne bo nikoli jasno. 

Zima je čas, ko roke potrebujejo dodatno nego, ko moramo poskrbeti, da je v torbi prava krema za roke, ki bo navlažila našo kožo. Kajti sigurno nam ni prijetno, ko imamo tako suhe roke. Krema za roke ni draga, velikokrat pa se zgodi, da nam jo za novo leto podarijo in jo imamo doma, samo uporabiti jo je potrebno. Nekateri so zelo dosledni pri temu, nekateri pa na roke pozabijo in imajo suhe. 

Naj bo krema za roke vedno kje v bližini in na vidnem mestu, kajti le tako jo boste uporabljali. 


Posted

in

by