IPF

Pri meni je nova posteljnina in končno ima barve

Za darilo sem dobila paketek, kjer je bila posteljnina iz lanu. Imam že dve doma in ravno sem razmišljala, da bi kupila še eno, ker mi je vedno bolj všeč spanje v njej. Doma je tudi posteljnina iz bombaža, ki je res odlična. Zelo sem bila navdušena nad njo, ko sem jo kupila, ker je boljše kakovosti kakor običajno. Po te, ko sem ugotovila, da je pametno imeti boljše izdelke za spanje, sem zamenjala vse, kar sem imela. 

Pri meni je nova posteljnina in končno ima barve

Ostala je le še posteljnina, ki je bila primerne kakovosti, kar ni bilo, sem vrgla proč. Poleg tega sem pa kupila še nekaj novih izdelkov, tako, da je bila posteljnina kar se da naravna. Mislim, da imam sedaj samo naravne izdelke, v katerih spim. Tudi oblačila so povsem naravna in ne le posteljnina, v kateri preživljam noči. 

Ta lanena posteljnina, ki sem jo sedaj prejela, je res zelo prijetna. Izdelana je v temno modrem odtenku in že jo vidim, kako bo krasila mojo posteljo. Do sedaj sem imela le naravne odtenke, ki so bili zelo prijetni, da ne bo pomote, ampak vseeno sem si želela, da bi imela tudi kakšne bolj intenzivne barve. Ta je točno takšna, ki bo res zelo dobo polepšala mojo spalnico. Skrajni čas je že bil, da imam malce več barv v spalnici. Nič nimam proti naravnim odtenkom. Ampak vseeno jih imam pa počasi že več kot dovolj in bi rada popestrila kombinacije tudi z različnimi barvami. Vseeno bi pa morale te kombinacije biti v e preveč intenzivnih odtenkih, da jih bom lahko vedno uporabljala. Vseeno Morajo biti barve, kjer spim umirjene, saj verjamem v to, da morajo barve umiriti, preden zaspi, in morajo imeti tudi takšen učinek, ko se človek prebudi. Mnogo raje vidim, da je posteljnina v nevtralnih barvah saj potem mnogo bolje, spim, kakor pa, če so barve preveč živahne. 


Posted

in

by